Organizaţiile persoanelor de varsta a III-a PDL Botoşani au noi conduceri

lideri PDL BotosaniOrganizaţiile municipală şi judeţeană ale Persoanelor de Vîrsta a III-a PDL Botoşani şi-au ales joi noile conduceri. În prezenţa membrilor reuniţi la sediul partidului,  a fost ales ca preşedinte la Organizaţia Municipală Dinu Aolăriţei, iar la Organizaţia Judeţeană Corneliu Vicenţiu Daniliuc.

 La şedinţele de alegeri au participat ca invitataţi preşedintele Biroului Permanent Judeţean PDL Botoşani, Cătălin Flutur, preşedintele Biroului Permanent Municipal PDL Botoşani, Dan Humelnicu preşedintele Biroului Permanent Municipal TDL Botoşani, Marius Buliga, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei, Rodica Huţuleac şi preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei, Andreea Suhăreanu.  

 Dan Humelnicu le-a transmis membrilor OPV3 PDL Botoşani prezenţi la şedinţa de alegeri, necesitatea unei colaborări cu celelalte organizaţii ale partidului pentru a promova politica de dreapta. Dumneavoastră aţi făcut foarte multe pentru noi, pentru generaţia noastră şi vă mulţumim pentru asta. Suntem într-o perioadă de reorganizare pentru că trebuie să le arătăm celor care compun astăzi USL că suntem alternativa. Important e ca noi să fim cei care transmitem oamenilor mesajul că suntem dinamici, că vrem să facem ceva. Din păcate, la ora actuală, politica este cea a consumului şi nu este în regulă”, le-a spus Dan Humelnicu, preşedintele Biroului Municipal PDL Botoşani. 

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Botoşani, Cătălin Flutur, le-a transmis membrilor că politica de dreapta în Romania este prioritară.  “Noi trebuie să avem puterea să le explicăm oamenilor care au rămas poate încremeniţi în ideea că odată a fost bine, acest odată fiind regimul lui Ceauşescu, că aceste vremuri nu se mai întorc. Haideţi să arătăm că putem face şi protecţie socială şi o putem face, dar doar cu dezvoltare economică prin politica de dreapta şi nu ca acum, cînd se taie masiv din fondurile de la investiţii care ne pot aduce rezolvarea unor promisiuni din cele pe care USL acum nu le poate respecta”, a declarant Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *