Municipalitatea muta patinoarul de la Sala Polivalenta. Vezi unde!

deschidere patinoar 19 nov 2011Patinoarul va fi mutat iarna aceasta in Centrul Vechi, a declarat viceprimarul municipiului Botosani, Cosmin Andrei. El spune ca patinoarul va fi instalat in maxim o saptamana, astfel ca pana la sfarsitul lunii noiembrie acesta sa poata fi deschis. Viceprimarul sustine ca s-a izbit de refuzul conducerii Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement.

Este o actiune gea. Am cerut sprijinul DSPSA si este ca si cum as pilota un avion airbus A 380 prin telefon,  pentru ca nu am toata echipa de partea mea”, a spus Cosmin Andrei.

Patinoarul va fi amenajat mai jos de statuia din Centrul Vechi, inspre strada Victoriei.

Am oprit amenjarea patinoarului de la Sala Polivalenta. Incerc sa integrez patinoarul in targul de Craciun, sa aduc un brad acolo. Nu garantez ca va fi un targ de craciun ca cel de la Viena, dar speram sa fie unul reusit”, a adaugat viceprimarul.

2 thoughts on “Municipalitatea muta patinoarul de la Sala Polivalenta. Vezi unde!

  1. Rusine mai copchil prost…ai stricat si singura bucurie a copiilor…Tu ti-ai lasa copii sa mearga seara acolo in centru nesupravegheati.La polivalenta aveau toate conditiile si siguranta maxima…sa vezi tu incasarile vor fi minime…

  2. Targ de spalat bani la final de an bugetar…Su culmea su aici d-voastra domnilor jurnalisti ar trebui sa cercetati ca si costurile de amenajare acolo vor fu cu cateva sute de mil vechi mai scump…Dar nah dom Andrei si-a culparat oras de prosti si face ce vrea…Huuuuuu…Jos cu eiiiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *