Curtea de Apel Suceava a mărit lista arestaţilor din dosarul contrabandei cu ţigări

descinderi mascati3Judecătorii Curţii de Apel Suceava au dispus arestarea preventivă în cazul a încă trei învinuiţi din dosarul contrabandei cu ţigări.

Astfel magistraţii suceveni au admis propunerea procurorilor DIICOT privind arestarea lui Cătălin Corsei, Dan Azamfirei şi Ovidiu Gociu.

Alte două persoane reţinute, Lucian Stoian şi Florin Honceriu au fost puse în bilertate având interdicţia de a părăsi ţara.

În urma descinderilor, de luni, procurorii DIICOT au dispus reţinerea a 38 de persoane, iar judecătorii au admis propunerile de arestare pentru 28 de persoane.

Ancheta a dus la formarea a două dosare penale, unul de competenţa Tribunalului Botoşani şi unul de competenţa Curţii de Apel Suceava, având în vedere că în cauză este cercetat un ofiţer al Serviciului Poliţiei de Frontieră Darabani.

Pe lângă cele trei arestări prevenitive de joi, magistraţii suceveni au mai dispus, miercuri, arestarea a încă 20 de persoane. În acelaşi timp judecătorii Tribunalului Botoşani au dispus arestarea a şase învinuiţi.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *