Concluziile auditului la societatea Locativa: salariile angajatilor sunt foarte mari. Portariuc: Sunt surprize in raport

Locativa (1)Nereguli constatate la societatea Locativa in urma auditului comandat de primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma verificarilor facute la societate s-a constatat o risipa a banului public si ca bugetul societatii Locativa merge pe salariile foarte mari ale angajatilor. Portariuc a adaugat ca nereguli s-au constatat si pe zona spatiilor inchiriate, a Incubatorului, dar si pe zona „birouri”. Concluziile vor fi prezentate consilierilor locali in sedinta de luna aceasta.

Solutiile vor fi la indemana consilierilor. Daca ei vor considera ca ce se spune acolo poate fi tolerat in continuare sau vor considera ca e nevoie de o gestiune mai corecta a banului public. Sunt surprize mari, foarte mari pe anumite zone si cred ca a meritat acest raport. In zona Locativa, nivelul salariilor s-ar putea sa surprinda pe multi. Nu dau mai multe amanunte. Sunt inclusiv si la Urban Serv probleme. Sunt si niste solutii„, a mentionat Portariuc.

El nu a dorit sa spuna care sunt salariile angajatilor de la Locativa, insa a precizat ca acestea sunt mai mari cu 60% decat salariul mediu la nivel de judet.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *