Consilier al primarului Portariuc sanctionat cu 10% din salariu. Vezi motivul!

Portariuc OvidiuUn consilier al primarului Ovidiu Portariuc va fi sanctionat cu 10% din salariu, dupa ce a omis sa anunte sindicatele ca primarul Ovidiu Portariuc nu mai poate participa la intalnirea cu acestia. Intalnirea dintre autoritatile judetului si sindicalistii Cartel Alfa a avut loc marti. Initial, primarul si-a anuntat prezenta, insa ulterior nu s-a mai prezentat la dezbatere. El a cerut unuia dintre consilierii sai sa anunte sindicatul, insa acesta a omis sa transmita informatia mai departe.  Suparat, liderul Cartel Alfa Botosani a trimis o scrisoare deschisa primarului.

A fost o eroare de comunicare . A omis sa anunte lipsa mea acolo si pentru asta va fi sanctionat. Initial am vrut si o sanctiune mai drastica, dar m-am gandit ca ar fi paradoxal ca cineva sa isi piarda locul de munca tocmai pentru ca nu a anuntat prezenta mea la o intalnire cu sindicatele, care lupta pentru locurile de muna. Va fi o sanctiune mai usoara asupra salariului„, a spus Portariuc.

Acesta a refuzat sa dea numele consilierului sanctionat.

One thought on “Consilier al primarului Portariuc sanctionat cu 10% din salariu. Vezi motivul!

  1. Sigur consilierul este de vina !? Dar pe portariuc cine il sanctioneaza? Macar cu salariul integral pe urmatorii ani din mandat – pentru ca oricum nu face nimic in primarie sau chiar cu desfacerea contractului de munca – in cazul lui sigur nu ar sari in cap sindicatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *