Marius Bahan: Chiar şi cu actualul lot cred că am face faţă în liga naţională pentru că sunt câteva echipe în prima ligă care pot fi păcălite

marius bahan hcm botosaniCel mai bun marcator al HCM Botoşani este optimist în ceea ce priveşte şansele echipei locale de a-şi îndeplini obiectivul propus pentru acest sezon. Marius Bahan a precizat că în acest sezon echipa are ca obiectiv clasarea în unul dintre primele cinci locuri, însă cu câteva transferuri în iarnă, obiectivul ar putea fi clasarea pe podiumul diviziei A.

„Creştem de la joc la joc şi asta se vede pentru că ceea ce lucrăm la antrenamente se reflectă şi în jocul pe care îl prestăm. Dorinţa noastră în continuare este de a avea rezultate bune pentru a atrage şi mai multă lume la sală. Acum avem obiectiv clasarea în primele cinci echipe dar dacă în iarnă dacă patronul vrea să schimbe obiectivul să-l transforme într-o clasare pe locurile unu-trei, cu două trei transferuri putem reuşi să-l îndeplinim. Chiar şi cu actualul lot cred că am face faţă în liga naţională pentru că sunt câteva echipe în prima ligă care pot fi păcălite”, a afirmat Marius Bahan.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *