Turcanu despre primarul implicat in contrabanda cu tigari: Este primarul nostru pana va fi o hotarare definitiva si irevocabila

primar paltinis constantin romanescuPresedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a declarat ca nu poate sa ia masuri impotriva primarului de Platins, Constantin  Romanescu, implicat in dosarul privind contrabanda cu tigari, intrucat ancheta nu este finalizata. El a spus ca asteapta decizia justitiei, dupa care va analiza situatia, conform statutului partidului.  

Atata timp cat nu avem o hotarare definitive si irevocabila, nu putem comenta pentru ca nu este atributul nostru. Este primarul sustinut de PNL, imi asum acest lucru, ramane primarul nostru pana va fi o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care i se va lua dreptul de a mai candida. Atata timp cat nu i s-au interzis aceste drepturi, este primar in functie si isi face treaba, il respect si apreciez„, a spus Turcanu. El considera ca primarul de Paltinis poate sa-si sustina nevinovatia in fata anchetatorilor.

Liderul local al PNL a afirmat ca in nenumarate randuri a atras atentia primarilor sa „stea departe de niste lucruri care nu le fac onoare”, insa fiecare decide in cunostinta de cauza.  El cere primarilor liberali sa respecte statutul de primar si legislatia.

 Primarul comunei Paltinis, Constantin Romanescu este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă cu tigari.  Pe perioada anchetei, acestuia i s-a interzis sa paraseasca tara.

One thought on “Turcanu despre primarul implicat in contrabanda cu tigari: Este primarul nostru pana va fi o hotarare definitiva si irevocabila

  1. Bineinteles ca il sustii, ca si tu primeai cota ta, ca daca nu il sustii si isi da drumul la gura, ……,se pare ca vei avea prbleme!
    Oricum ne bucuram ca PNL sustine si sprijina infractori! Atat la nivel central…cu Relu Fenechiu cat si local cu acest super primarel Romanescu!
    BRAVO BOTOSANENI VOTATI florin turcanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *