Admir organizează o tombolă pentru cumpărătorii on-line

tombola Admir BotosaniLanţul de magazine Admir din Botoşani, care deţine şi magazinul online www.admir.ro, a lansat un concurs pentru clienţii săi. Cei care vor cumpăra din magazinul virtual vor putea participa la o tombolă cu premii constând în produse alese de câştigator si care vor fi livrate in ajunul Craciunului, pe 24 decembrie.

În prima luna de functionare (octombrie – n.r.) am avut 265 de clienti logati pe site. A fost o perioada de tatonare, in care comenzile nu au fost numeroase, valoarea medie a unei comenzi fiind de aproximativ 114 lei. Dar in ansamblu sunt multumit, pentru ca sunt vanzari realizate. În plus, există potential de crestere”, a precizat administratorul magazinelor, Ionel Rosu.

Primul magazin online de produse alimentare apartinand unui retailer local – www.admir.ro – a fost lansat la 1 octombrie si a fost promovat printr-o campanie pe posturile de radio locale, campanie care s-a dorit una de informare. Campania Tombola cu premii, prin care se acorda 3 premii de 150 lei si un mare premiu de 500 de lei consta intr-un cos de cumparaturi la alegere se doreste o campanie destinata cresterii numarului de utilizatori si implicit a numarului de comenzi.

Am tiparit 10.000 de pliante pentru campania cu tombola si le distribuim prin mijloacele de transport local, in autocare si in trenuri”, a precizat Ionel Rosu.

Continutul campaniei de promovare a magazinului online Admir poate vi vizualizat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *