Tamara Ciofu solicita Ministerului Mediului ca toate localitatile din judet sa fie racordate la reteaua de apa potabila

tamara ciofu psdDeputatul PSD Tamara Ciofu a depus luni, 11 noiembrie o interpelare la Ministerul Mediului prin care solicită realizarea rețelelor locale pentru aducțiunea de alimentare cu apă și racordarea la sistemul de apă potabilă pentru toate localitățile din județul Botoșani.

Am solicitat Ministerului Mediului să facă demersurile necesare pentru a include zona Botoșani în programarea pentru alocarea de fonduri europene 2014-2020 în cadrul Programului Operațional de Mediu astfel încât să se aloce finanțare pentru realizarea rețelelor locale pentru aducțiunea de alimentare cu apă și racordarea la sistemul de apă potabilă pentru toate localitățile din acest județ”, a declarat vicepreședintele PSD Botoșani.

Statisticile arată că județul Botoşani este o zonă vulnerabilă întrucât în acest moment, sunt încă multe localități care nu sunt conectate la serviciile de furnizare a apei potabile, iar în 19 comune apa este necorespunzătoare din punct de vedere bacteriologic și chimic.

Am promis că voi face Guvernare pentru Botoșani și vreau să mă țin de cuvânt. În fiecare săptămână după ce îmi termin activitatea la Parlament mă deplasez la câte un minister pentru a rezolva problemele pe care le adun din județ. Așa voi proceda și în cazul Ministerului Mediului pentru realizarea rețelele locale pentru aducțiunea de alimentare cu apă și racordarea la sistemul de apă potabilă pentru toate localitățile din județul Botoșani, întrucât acest lucru reprezintă unul din cele mai importante proiecte de pe plan local”, a completat Tamara Ciofu.

Sursa> comunicat presa

One thought on “Tamara Ciofu solicita Ministerului Mediului ca toate localitatile din judet sa fie racordate la reteaua de apa potabila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *