Primăria Botoşani, în război cu EON

eon instalatii electriceExecutivul Primăriei Botoşani declară război companiei EON. Asta după ce reprezentanţii municipalităţii au semnalat firmei mai multe defecte la reţeaua de curent electric, în special în zona sediului Direcţiei Muncii, iar aceasta nu a răspuns prompt solicitării.

Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că nemulţumirile cu privire la defecţiunile care apar la iluminatul stradal sunt tot mai multe şi pentru că firma nu poate fi trasă la răspundere, Primăria va merge pe calea instanţei de judecată.

Am făcut solicitări pentru remedierea defectelor de la iluminatul oraşului, avem contactori blocaţi în reţeaua EON, reţea care nu este a noastră şi nu s-a remediat problema. Noi suntem la mâna lor şi suntem foarte nemulţumiţi de reacţia lor. O să ne îndreptăm împotriva lor în instanţă, dacă vor fi accidente din cauza lor. Le solicit să remedieze cu celeritate toate defectele, pentru că ţine de siguranţa oraşului şi siguranţa rutieră. Şi vorbim de zona zero a oraşului, nu de o zonă periferică„, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

One thought on “Primăria Botoşani, în război cu EON

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Da bine BA vice (ca domn nu esti)…daca era la periferie te durea la basca…ce ma individule nesimtit, NOI CEI DE LA PERIFERIE CONTAM MAI PUTIN ????
    O sa-mi aduc aminte la alegeri… cu UNGURII votez !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *