Revelion mai sărăcăcios, anul acesta, la Botoşani

Ovidiu Portariuc dansand in Piata revolutiei din Botosani, in noaptea de Revelion
primarul Ovidiu Portariuc dansand in Piata revolutiei din Botosani, in noaptea de Revelion

Sărbători de iarnă cu mai puţine manifestări în acest an. Reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că iarna aceasta spectacolul de Revelion va fi mai scurt şi asta din lipsa fondurilor. Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că maxim doi artişti vor urca pe scenă, iar evenimentul va fi organizat tot din sponsorizări.

Va fi un eveniment de o mai mică amploare, prin care să marcăm trecerea dintre ani. Va fi un artist-doi, pentru că nu avem buget. Am apelat în nenumărate rânduri la sponsori şi nu sunt foarte optimist că voi primi o sumă atât de mare„, a spus viceprimarul.

El spune că de sărbători se va pune un accent mai mare pe cadourile oferite copiilor, urmând să se ofere, în acest sens, mai multe pachete cu dulciuri copiilor.

De asemenea, ornamentele de iarnă vor fi montate în perioada imediat următoare, astfel încât iluminatul ornamental să fie pornit pe 6 decembrie.

Vom încerca să suplimentăm zonele cu iluminat, în limita bugetului. Nu ne-am hotărât încă. Deocamdată am semnat pentru aceleaşi zone”, a mai spus Cosmin Andrei.

One thought on “Revelion mai sărăcăcios, anul acesta, la Botoşani

  1. Folositi Rapsozii,Filarmonica,Liceul de Arta,Palatele Copiilor,unitati care aduc premii nationale si internationale.Sub bagheta unui regizor se poate organiza un spectacol F.F.BUN.GY2B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *