Zeci de membri ai PFC Botoşani au mers la întâlnirea cu Mihai Răzvan Ungureanu

mru si roman cristianSâmbătă, la Palas Mall din Iași, a avut loc întalnirea regională dintre președintele Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu și membrii conducerilor județene ale partidului din regiunea Moldovei. La reuniune au mai participat și liderii zonali de la Partidul Mișcarea Populară, Partidul Ecologist Român, PNȚCD și Inițiativa Romania Liberală. Scopul acestei întâlniri a fost, în principal, acela de a consulta organizațiile din cele șase județe în legătură cu agenda politică, propusă pentru anul 2014.

În acest context, Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că, în acest moment, cea mai bună variantă pentru dreapta politică din Romania este realizarea unei alianțe electorale. „Putem vorbi până acum de acceptarea candidatului unic la prezidențiale de către FC, PNȚCD, IRL, Partidul Mișcarea Populară și PER, precum și de o listă comuna la europarlamentare”, a spus Mihai Razvan Ungureanu. Liderul FC a mai explicat că s-a pierdut foarte mult timp cu unificarea dreptei și că vocea sa „a sunat în deșert” timp de câteva luni. Mihai Razvan Ungureanu a avut și un mesaj dur fața de cei care prefera sa rămâna în „izolaționism”, amenințând astfel victoria dreptei în 2014.

La întrunirea din capitala Moldovei a participat și o delegație de 50 de persoane, membri ai Biroului Permanent Județean și lideri de organizații locale din Botoșani. Președintele filialei județene, deputatul Cristian Roman, și-a exprimat regretul că PDL nu se află încă în uniunea de dreapta, care deja capătă contur.

Mi-aș fi dorit ca la această întâlnire să fi venit și un reprezentant al PDL, fiindcă voturile membrilor acestui partid contează. Este un partid de dreapta important, iar electoratul acestuia l-ar ajuta pe Mihai Razvan Ungureanu să ajungă la Cotroceni”, a spus deputatul Cristian Roman.

Parlamentarul botoșănean s-a folosit de acest prilej pentru a anunța că organizația FC de la Botoșani a înregistrat deja cel de-al 1.000-lea membru.

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *