Primăria Lunca şi-a inaugurat, duminică, noul sediu

inaugurare primaria luncaDuminică, a fost inaugurat si sfintit noul sediu al Primariei din comuna Lunca. Tăierea panglicii a avut loc în prezenta a numerosi localnici, a autoritatilor locale, prefectului Costica Macaleti, a senatorului Doina Federovici şi a consilierilor judeteni Vazdoaga Gheorghe si Patrauceanu Constantin.
Construcţia a fost realizată cu fonduri de la bugetul local. Noul sediu al Primăriei este realizat pe vechea locaţie, prin modernizarea vechii construcţii.
“Sediul Primariei Lunca nu este al meu, ci al dumneavoastra, locuitorii acestei comune, in care vrem sa va oferim servicii de cea mai buna calitate, sa fim la dispozitia dumneavoastra si sa incercam sa rezolvam toate problemele aici, pe plan local, fara a mai fi nevoie sa mergeti la judet sau la viitoarea regiune” a declarat primarul comunei Lunca, Marcu Marcel.

2 thoughts on “Primăria Lunca şi-a inaugurat, duminică, noul sediu

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ce ai fost si ce ai ajuns Verginele, are dreptate Turcanu….da tu pnl ul pe psd si vei vedea cum esti doar folosit sa ii cresti pe altii. ..rau ai ajuns daca stai la cheremul psd ului…

  2. Mare e dragostea asta da si mare va fi plasa pe care o vei lua de la Federovici .din mare crai ai ajuns sluga umila . Ea dicteaza tu executi . Sustine o tu pentru ca ai sa ramai pe langa . De cati ani esti in pnl ? Merita pentru o fufa sa dai cu piciorul In Toata munca ta. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *