Cornel Şfaiţer: Decontăm facturile din primele etape

cornel sfaiterPreşedintele FC Botoşani a menţionat, la finalul meciului cu FC Ceahlăul Piatra Neamţ, că s-a întors norocul.

Oficialul a afirmat că dacă în primele etape echipa reuşea să marcheze două goluri din trei ocazii, iar acum a ajuns să rateze cinci ocazii de gol şi să nu marcheze nici un gol.

” Decontăm facturile din primele etape şi este dureros. După meci m-am întâlnit cu Gheorghe Ştefan, m-a felicitat pentru meciul bun, dar aşa făceam şi eu când câştiga echipa. Am fost trist că au fost foarte puţini spectatori. Au fost meciuri în liga II când erau mai mulţi”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Preşedintele clubului are un alt regret privind întărirea echipei. Acesta a mai spus că nu găseşte un atacant de valoare în campionatul intern.

 

 

 

 

One thought on “Cornel Şfaiţer: Decontăm facturile din primele etape

  1. E normal sa vreti sa scoateti bani doar din bilete? Sa vedeti de acum , vom deveni mai rau ca Corona. Nu este posibil ca un meci al FC Botosani sa coste mai mult ca al nationalei . Ati vazut ca aveti mai putini spectatori decat in B? Trebuie sa fie un semn de intrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *