Preşedintele CJ despre proiectul cu parcarea subterană din Piaţa Revoluţiei: Este exact cum ţi-ai face la ţară toaleta în faţa casei

Primaria BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean se opune cu vehemenţă proiectului primarului Ovidiu Portariuc privind realizarea unei parcări subterane în Piaţa Revoluţiei. El susţine că parcarea subterană ar deveni un loc propice pentru boschetari şi câinii comunitari.

De-am avea noi oameni cu maşini multe că avem unde să le parcăm. Ar fi o greşeală. Este o locaţie frumoasă. Vin mulţi tineri şi fac poze. Într-o parcare s-ar aduna ca într-un metrou: şi ăia buni, şi ăia răi. Dacă se doreşte o parcare trebuie să găsim o altă variantă. Este exact cum ţi-ai face la ţară toaleta în faţa casei„, a spus Ţurcanu.

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat în urmă cu o săptămână că are un proiect ce vizează reorganizarea Pieţei Revoluţiei. El doreşte ca pe acest spaţiu să se facă o parcare subterană, iar Piaţa Revoluţiei să fie transformată în piaţă publică.

One thought on “Preşedintele CJ despre proiectul cu parcarea subterană din Piaţa Revoluţiei: Este exact cum ţi-ai face la ţară toaleta în faţa casei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *