Ţurcanu vrea să îşi facă fratele europarlamentar

Florin Turcanu la sediul PNLPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, vrea să îşi trimită fratele, Mihai Ţurcanu, în Parlamentul European. Ţurcanu a recunoscut, vineir, într-o conferinţă de presă, că Botoşaniul va susţine un candidat propriu la europarlamentare şi că acesta ar putea fi.

Eu îmi propun să avem candidatul nostru, pe primele zece locuri. Mihai Ţurcanu este o variantă. Deja a început consultările cu organizaţiile din Moldova. El este secretar coordonator pe Moldova”, a spus Florin Ţurcanu.

Mihai Ţurcanu este în prezent vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Pe mandatul PNL, el a fost şi preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi consilier al premierului.

2 thoughts on “Ţurcanu vrea să îşi facă fratele europarlamentar

  1. Dar pe tata,pe taticutu,brutarul, nu vrei sa-l faci ceva parlamentar,consul,viceconsul,atasat………..ceva,ca merita,a crescut niste baieti asa buni si destepti,si pe Roxana bag-o la externe sa vada si ea lumea mititica…………..

  2. Asta-i bolnav de functii si sa-si puna neamurile in functii bine platite.Mai e si tampenia cu asociatiile de proprietari.Mare-i gradina lui Dumnezeu plina de prosti si lacomi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *