Florin Ţurcanu nu vrea USL la alegereile europarlamentare

Florin Turcanu la PNL BotosaniPreşedintele PNL a respins orice colaborare cu PSD la alegerile europarlamentare de anul viitor. Florin Ţurcanu a fost vehement în ceea ce priveşte această decizie şi a menţionat că dacă se va lua o hotărâre la nivel central cu privire la o eventuală colaborare cu social democraţii, el nu va face campanie.

” Vreau şi eu să nu se mai spună că suntem pre mici pe cât ne dorim. Vreau să demonstrez acest lucru şi să aratăm valoarea PNL în judeţul Botoşani. Dacă se merge cu USL eu nu ies în campanie”, a declarat liderul PNL.

Acetsa a amia adăugat că este posbil ca un liberal botoşănean să fie plasat pe un loc eligibil pe lista candidaţilor partidului pentru un post de europarlamentar. Preşedintele Consiliului Judeţean nu a făct public un nume, însă nu a negat varianta fratelui său, Mihai Ţurcanu,  care est esecretar general adjunct al PNL şi care a început consultările cu structurile din regiunea Nord Est privind o elentuală candidatură.

Actualii europarlamentari nu au fost pe gustul şefului organizaţiei judeţene a partidului, acesta crticând activitatea colegei sale Renate Weber care nu şi-a ţinut promisiunea faţă de judeţul Botoşani. În singura vizită făcută în judeţ, europarlamentarul a anunţat deschiderea unui cabinet la sediul partidului, însă de atunci nu a mai fost.

 

 

One thought on “Florin Ţurcanu nu vrea USL la alegereile europarlamentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *