Botoşaniul, din nou pe locul I la numărul de voluntari în campania „Let’s Do It, Romania”

lets do it romaniaUltimele rezultate publicate de organizatorii campaniei Let’s Do It, Romania pe siteul oficial al campaniei arata ca Botoşaniul este  pe locul I în privinţa numărului de voluntari. Din Botoşani au ieşit pentru a face curăţenie pe data de 28 septembrie 15.800 de voluntari, în timp ce din Gorj, al doilea judeţ ca număr de voluntari 13.600 persoane. Pe locul III la număr de voluntari s-a clasat Bihor cu 11.800, urmat de Iaşi cu 10.000 voluntari şi respectiv Dâmboviţa cu 9600.

Un clasament aparte s-a făcut şi pentru judeţele care au reciclat cellets do it romania cartare gunoaie mai bine, astfel că pe locul I s-a situat Teleorman, urmat de Satu Mare, Timiş şi Sibiu.

Conform aceleaşi surse, 49% din deșeurile strânse au fost reciclate la nivel național în timpuş campaniei Let’s Do It, Romania. La Botoşani, anul acesta, campania nu şi-a propus şi reciclarea deşeurilor ci mai degrabă mobilizarea unui număr cât mai mare de persoane.

„Am realizat ce ne-am propus, fapt pentru care multumim tuturor celor care s-au implicat, precum si reprezentantilor mass-media pentru sprijin in mediatizarea acestei campanii”, a spus Ioana Matfeev, responsabil comunicare în cadrul campaniei Let’s DO It, Romania la nivelul judeţului Botoşani.

One thought on “Botoşaniul, din nou pe locul I la numărul de voluntari în campania „Let’s Do It, Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *