Preşedintele CJ despre desfiinţarea HCM Botoşani: La Primăria Botoşani se spunea clar şi răspicat că au echipă de handbal

hcm botosani cs targoviste1Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că nu a promis nicio finanţare pentru echipa de handbal HCM Botoşani. Declaraţia a fost făcută după ce coordonatorul echipei, primarul de Săveni, Relu Târzioru, a anunţat că HCM va fi desfiinţată, întrucât nu are susţinere financiară nici din partea Primăriei Botoşani, dar nici a Consiliului Judeţean.

Aţi uitat cine a anunţat public că şi-a făcut echipă de handbal, Eu am anunţat public, Florin Ţurcanu?. Eu ştiu că la Primăria Botoşani se spunea clar şi răspicat că au echipă de handbal care va juca în Divizia A şi ei sunt majoritari. Eu am spus că fac piaţă şi fac piaţă, am spus că fac firmă care să gestioneze parcuri industriale şi am făcut. Ce am spus am făcut. Am spus că fac moş Crăciun, fac moş Crăciun. La anul o să fac şi moş Neculai”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean.

Relul Târzioru a anunţat că Primăria Botoşani, deşi a semnat un contract de parteneriat cu HCM Botoşani, nu a alocat niciun leu, ba, din contră, a cerut o chirie de 7.600 de lei pentru Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

4 thoughts on “Preşedintele CJ despre desfiinţarea HCM Botoşani: La Primăria Botoşani se spunea clar şi răspicat că au echipă de handbal

  1. Eu am spus că fac piaţă şi fac piaţă, am spus că fac firmă care să gestioneze parcuri industriale şi am făcut. Ce am spus am făcut. Am spus că fac moş Crăciun, fac moş Crăciun. La anul o să fac şi moş Neculai!Foarte pragmatic e Turcanu,sunt chestii utile,echipa de handbal nu stiu pe cine intereseaza???Mai bine s-ar susţine echipa de fotbal,prima din istoria Botoşaniului ajunsă în liga1!

  2. In perioada comunista era o axpresie”La fotbal si Agicultura se pricep toti”De ce nu pune-ti o intrebare elementara”PENTRU CE AVEM O SALA POLIVALENTA” sa faca miscare alesii „neamului” dar gratis.?!Ca d-lPres de CJ are aceasta atitudine nu ma mira,este in stare sa desfinteze o echipa de handbal pentru a -si demonstra superioritatea fata de aliatii politici si pentru a da satisfactie lui ELcomandante?Nu uitati ca cel cea contribuit la formarea acestei formatii este LIBERAL!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *