Locativa evacuează primul chiriaş ANL din locuinţă

locuinte ANL CismeaO familie care locuia într-o locuinţă ANL a fost evacuată din cauza datoriilor mari la întreţinere. Florinel Gornea, directorul adjunct al societăţii Locativa, a declarat că chiriaşul ANL avea o datorii la utilităţi de peste 10.000 lei. În locul familiei a venit alta, care s-a angajat să plătească debitele chiriaşului evacuat. De asemenea, două familii au fost evacuate din locuinţele sociale tot din cauza datoriilor.

La locuinţe sociale au fost două apartamente cu datorii foarte mari”, a spus Gornea.

Debitele pe care le-au avut cele două familii s-au ridicat la peste 180 milioane lei vechi fiecare.

2 thoughts on “Locativa evacuează primul chiriaş ANL din locuinţă

  1. dar nu numai ca lasa datorii f mari, dar mai si distrug locuinta.ar trebui locativa s faca controale sa vada in ce hal se gasec multe din locuinte.debransati de la gaz si IRE cand deschid usa imput tot blocul.dezordonati, alerga, trantesc usi de la intrare, de la locuinte, fara a-i interesa de nimeni si nimic….

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Problema sta in felul urmator: – ar trebui modificate clauzele in contractul de inchiriere. Daca strici ceva… sa platesti. Chiriasul sa fie atentionat daca acumuleaza o anumita suma, mai mare binenteles, la intretinere pentru a rezolva problema, in cazul in care nu face fata, sa faca in asa fel sa plateasca esalonat. Sa se verifice locuintele la sange pentru a descoperi cele care sunt subinchiriate. etc. Oricum, oricat am arata noi cu degetul niciodata nu se va face dreptate. Daca ameninta o persoana de etnie rroma in fata primariei ca se taie sau ca-si da foc ca nu are unde sa stea cu o caruta de purandei, una 2 se rezolva…. ca na sa nu facem discriminare… nu sunt rasist dar tineretul nostru nu poate sa pupe…..oricum legile si regulile sunt facute pentru baietii destepti, nu pentru noi muritorii de rand, platitori de taxe. Nu stiu daca va fi vreodata ceva corect la noi, oare va fi vreun primar care sa ajute tinertul sa aiba un acoperis deasupra capului si un loc de munca….Cum Doamne iarta-ma sa creasca natalitatea sau sa vrei sa faci un copil daca nu esti sigur pe locul de munca, daca nu poti sa-i oferi tot ce-si doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *