Cupluri de aur sărbătorite la Bucecea

cupluri aur bucecea11 familii din oraşul Bucecea au fost astăzi aplaudate, felicitate şi răsplătite cu un frumos „La Mulţi Ani” pentru „sinceritatea sentimentelor care le-au unit şi ţinut împreună timp de peste 50 de ani, pentru răbdare şi înţelepciune”. Acesta este mesajul inscripţionat pe diplomele de excelenţă oferite de primarul Andron Ţîmpău celor 22 de miri ce şi-au aniversat astfel nunta de aur.

Evenimentul a avut loc în Casa de Cultură din Bucecea şi a debutat printr-o slujbă religioasă oficiată de doi dintre preoţii urbei. Pătrunşi de o emoţie sinceră, sărbătoriţii au fost felicitaţi şi de prefectul judeţului.

„Vă mulţumesc pentru că sunteţi aici astăzi, frumoşi şi tineri. Le felicit pe doamne pentru domnii îngrijiţi şi aranjaţi de lângă ele, îl felicit pe domnul primar că nu a uitat de sărbătoarea domniilor voastre. Vă urez sănătate, fericire, mulţi ani împreună de acum înainte şi să vă bucuraţi de cei dragi!”, a fost mesajul lui Costică Macaleţi.

După cadourile şi felicitările primite de la autorităţi, sărbătoriţii s-au aşezat la masă alături de consilieri locali şi rude, acompaniaţi şi invitaţi la dans de o formaţie special adusă pentru nunta de aur.

Sursa: comunicat presa

One thought on “Cupluri de aur sărbătorite la Bucecea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *