Relu Târzioru anunţă desfiinţarea HCM Botoşani. Vezi motivul!

HCM Botosani 003Botoşaniul nu va mai avea echipă de handbal în Divizia A, a anunţat, joi, coordonatorul echipei, primarul de Săveni, Relu Târzioru. Acesta vrea ca, începând de luni, echipa să joace la Suceava. Decizia a fost luată pe fondul nemulţumirilor legate de finanţare.

Târzioru este supărat că Primăria Botoşani, deşi a semnat un contract de parteneriat cu HCM Botoşani, nu a alocat niciun leu, ba, din contră, a cerut o chirie de 7.600 de lei pentru Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

Suntem singurii care până acum ne-am ţinut de cuvânt. Bani nu am primit nici de la Consiliul Judeţean, nici de la Primărie, nici din mediul de afaceri. În condiţiile astea, mă văd nevoit ca, de luni, să mut echipa într-un alt judeţ, probabil în Suceava. Aici singurul avantaj pe care ni l-a creat Primăria a fost o factură de 7.600 de lei”, a spus Târzioru.

 

One thought on “Relu Târzioru anunţă desfiinţarea HCM Botoşani. Vezi motivul!

  1. Domnul Târzioru mai crede în Moş Crăciun? Auzi, finanţare de la Primărie…. Ăstia sunt cu foamea în glandă şi jupoaie di morţii , nu să vă finanţeze pe dumneavoastră. Vedeţi declaraţiile vice- lui la adresa echipei de fotbal şi veţi înţelege cum e cu finanţarea. Nu ştiu să mai fi făcut vre-o declaraţie de presă sau dacă a mai lămurit ceva cu Valeriu Iftime. Merită huiduieli când de vor apropia de stadion dau de sala polivalentă. Poate totuşi va răzgândiţi!!!!!! Vă urez oricum MULT SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *