Primarul comunei Dângeni, în vizorul conducerii locale a PDL

sedinta consiliu local Dangeni cu prefectPrimarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a trebuit să dea explicaţii în faţa conducerii locale a PDL, după ce acesta a apărut pe nişte afişe electorale în comuna pe care o conduce alături de preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu. Cătălin Flutur, preşedintele PDL, susţine că în discuţia avută, primarul de Dângeni i-a dat asigurări că nu s-a înscris în PNL.

I-am atras atenţia şi a spus că a făcut asta pentru binele comunei. La Dângeni, l-am exclus din partid pe viceprimar, pentru că am avut copie după adeziunea lui la PNL. Dacă o să avem şi adeziunea domnului Rotundu la PNL cumva…, logic îşi pierde mandatul, nu înseamnă numai excludere din partid„, a spus Flutur.

În luna august, Biroul Permanent Judeţean al PDL a decis dizolvarea Biroului de conducere din comuna Curteşti şi înlocuirea preşedintelui, după ce acesta a apărut pe nişte afişe electorale alături de liberali.

4 thoughts on “Primarul comunei Dângeni, în vizorul conducerii locale a PDL

  1. Referitor la Curtesti ati facut un abuz , ati inlocuit si pe ceilalti membri si consilieri local fara ca ei sa greseasca cu nimic . Cam asta ti-se poate intanpla dac te inscrii in PDL. Pacat , asa iti dai seama cu cine te pornesti la drum.

  2. Draga domnule reporter,
    Va invitam la fata locului pentru a face un material de presa adevarat cu ceea ce s-a facut in Comuna Dingeni intr-un an jumatate si ce urmeaza sa se faca, proiectele ce Comuna Dingeni le are in derulare.

  3. bai( anonim),da cand inparteau asa zisi ”consilieri” fluturasi cu (noi PNListii facem drumul Curtesti),in ce partid erati. Dar ceva opozitie mai faceti voi acolo,eu zic ca nu, si vad ca trec proiectele lui Vitel pe banda rulanta.Rusine sa va fiie ca am crezut in voi si v-am dat votul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *