Florin Ciubotariu: CSM Focşani este o echipă arţăgoasă şi îşi va vinde scump pielea

catalin ciubotaruEchipa de handbal masculin HCM Botoşani va înfrunta, duminică, CSM Focşani, iar antrenorul Florin Ciubotariu speră să obţină o nouă victorie.

Antrenorul echipei botoşănene este încrezător în forţele elevilor săi, apreciind o evoluţie pozitivă a acestora în ultima perioadă.
Lotul s-a întărit în urmă cu două săptămâni prin legitimarea lui Răzvan Leţu, un fost component al echipe naţionale de juniori.

Handbalistul a fost testat în două meciuri amicale jucate împotriva echipelor din Iaşi şi Suceava şi conducerea clubului botoşănean a decis păstrarea lui.

 „Nu avem altă variantă decât victoria pentru că ţintim tot mai sus. Simţim că jocul nostru a evoluat înspre bine şi duminică ţelul nostru este să câştigăm. Nu va fi uşor pentru că Focşaniul este o echipă arţăgoasă care îşi vinde pielea scump. Eu sunt mulţumit de colegii mei, de felul în care s-au pregătit dar mai ales de felul în care s-au implicat în acveste jocuri amicale cu iaşiul şi Suceava, meciuri în care au dat totul şi le-au tratat ca şi cum ar fi fost jocuri oficiale”, a susţinut Florin Ciubotariu.

 

 

One thought on “Florin Ciubotariu: CSM Focşani este o echipă arţăgoasă şi îşi va vinde scump pielea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *