Cristian Popovici: Meciul cu Ceahlăul este un derby între revelaţiile campionatului

cristian popoviciAntrenorul FC Botoşani vrea ca echipa pe care o conduce să întrerupă seria nefastă prin care trece. Cristian Popovici susţine că meciul, de sâmbătă, împotriva Ceahlăului  poate fi considerat un derby în condiţiile în care ambele echipe sunt considerate revelaţiile începutului de campionat.

Tehnicianul îşi pune speranţele pe aportul publicului şi spune că din acest punct de vedere echipa sa este favorită şi vrea ca la sfârşitul meciului să depăşească Ceahlăul în clasament, echipă ce are cu un punct mai mult decât FC Botoşani.

„Este un derby, un meci cu o încărcătură aparte, un meci care se dispută între două echipe care pot fi considerate revelaţiile acestui sezon în Liga I, deoarece de-a lungul celor 13 etape scurse din acest campionat, s-a vorbit laudativ atât de Cehlăul cât şi de FC Botoşani. Acest meci îi găseşte pe ei cu 20 de puncte, ei reuşind să ne depăşească cu un punct în clasament însă sperăm ca după confruntarea de sâmbătă să facem rocada cu ei. Ne dorim acest lucru însă va fi dificil pentru că orice joc la Liga I este dificil. Consider că fiind pe teren propriu şi mizând pe dorinţa jucătorilor noştri şi atitudinea lor, la acest meci suntem favoriţi. Sper ca şi publicul să ne susţină şi la sfârşit să contabilizăm cele trei puncte, care ne-ar aduce din nou pe poziţiile cinci-şase”, a declarat Cristian Popovici.

 

One thought on “Cristian Popovici: Meciul cu Ceahlăul este un derby între revelaţiile campionatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *