Tot mai multe eleve luate cu ambulanţa de la ore. Medic: Îşi supun trupul unor cazne incredibile

eleva lesinata antipaTot mai multe adolescente ajung la spital în stare lipotimică. Ele sunt luate cu ambulanţa direct din sălile de clasă şi duse la Secţia de Pediatrie pentru îngrijiri medicale. Medicii spun că practic nu trece o zi să nu ajungă la spital cel puţin două eleve leşinate la şcoală. Aceştia mai spun că fenomenul este la fel de des întâlnit şi în rândul băieţilor. Ei au şi o explicaţie a acestor stări.

Epoca modernă le-a învăţat pe tinerele noastre domnişoare să facă tot felul de cure, să arate ca nişte dive. Nu pun accent exagerat de mare pe învăţat şi să slăbească urmare a muncii în bibliotecă sau la şcoală. Ele îşi supun trupul unor cazne incredibile. Şi leşinul acesta se explică fie înaintea unei teze, şi atunci vorbim de simulări, fie se întâmplă în jur de ora 10-11, şi atunci apar hipoglicemiile matinale urmare a lipsei de aport alimentar dimineaţa. Nu mănâncă. Asociată această lipsă de alimentaţie, a acestei cure de slăbire sălbatică, cu tulburări de ciclu menstrual care sunt destul de frecvente la această vârstă , asociate cu un stres uriaş în microclimat, duc la nişte manifestări absolut senzaţionale pentru foarte mulţi tineri, nu numai fete. Şi băieţii sunt în aceeaşi situaţie”, a declarat medicul Aurel Tinca, de la Spitalul de Copii.

În urmă cu două săptămâni, o elevă a fost luată de la ore după ce a ţinut cură de slăbire pentru a participa la concursul de Miss Boboc

One thought on “Tot mai multe eleve luate cu ambulanţa de la ore. Medic: Îşi supun trupul unor cazne incredibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *