Patru firme de transport interjudeţean, printre care şi RVG, sancţionate de municipalitate. Vezi motivul!

autobuz RVG Speed BotosaniPrimăria municipiului Botoşani a sancţionat, miercuri, firma familiei senatorului liberal Viorel Grigoraş. Prin intermediul Poliţiei Locale, municipalitatea a aplicat societăţii RVG Speed o amendă de 400 de lei după ce maşinile firmei au oprit în staţiile de transport local pentru a prelua călători. Aceeaşi amendă a fost aplicată şi companiilor de transport interjudeţean  Faby Trans, Lyk şi Hermes SRL. Reprezentanţii  Primăriei Botoşani susţin că pentru cursele interjudeţene sunt  stabilite, prin hotărâre de Consiliu Local, anumite straţii care trebuiesc respectate, iar acestea au fost sabilite cu precădere la marginea oraşului. Ei spun că prin folosirea staţiilor de transport public local, firmele de transport interjudeţean intervin peste firmele de transport local.

Controlul a fost realizat în staţia de transport public local din Piaţa Mare.

Am obsevat faptul că acolo era o aglomeraţie de nedescris şi nu au mai putut ajunge maşinile transportului local în staţie. Trebuiau să parcheze pe partea carosabilă şi îngreunau circulaţia. Patru agenţi economici au fost sancţionaţi doar astăzi (nr. miercuri), pentru faptul că au îmbarcat, respectiv debarcat călători dintr-o staţie de transport public local şi nu dintr-o staţie pe care am aprobat-o noi pentru transferul interjudeţean. Vreau să transmit foarte clar operatorilor care fac acest transport interjudeţean că nu pot folosi staţiile în transport în comun, pentru că aşa este gândit transportul în comun. Cetăţeanul să ajungă la autogări folosind transportul local”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

3 thoughts on “Patru firme de transport interjudeţean, printre care şi RVG, sancţionate de municipalitate. Vezi motivul!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ca de obicei, cum ar putea fi ceva în avantajul cetățeanului, ești mulțumit când după ce ai fost la țară să-ți ajuți părinții bătrâni și aduci și tu câteva kg de cartofi să fii lăsat cât mai aproape de casă…a des-o și pe asta primăria și a mai încasat și ceva bani pe amenzi…poate mai bine s-ar ocupa de cei ce fac transport ilegal de persoane, nu să pândească prin stațiile de maxi taxi…eu niciodată nu am observat ca vre-o una din mașinile firmelor sus menționate să îi încurce pe cei cu maxi taxi…altă găselniță ca toate cele ce se prefigurează în țara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *