Firmă cu profil agricol înscrisă la licitaţia pentru deszăpezire. Vezi cu cine a venit în asociere!

utilaj de deszapezire BotosaniO firmă cu profil agricol s-a înscris la licitaţia pentru executarea lucrărilor de deszăpezire pe următorii patru ani. Societatea este specializată în „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase” şi a venit în asociere cu firma de casă a PNL, Cornel s Floor, patronată de Marcel Bârsan, care lucrează în construcţii, dar şi cu Transporturi Auto şi Tehnic Asist.

Termenul de depunere a ofertelor a expirat miercuri dimineaţă, la ora 9.00, iar asocierea dintre cele patru firme este singura ofertă depusă.

print screen top designFirma Ana Arhitectură & Construcţii are sediul în Cătămărăşti Deal, iar în 2012 a avut o cifră de afaceri „0”, înregistrând o pierdere de 1.683 lei. Pentru anii 2010 şi 2011 aceasta nu a depus bilanţuri la Ministerul Finanţelor, ceea ce înseamnă că nu a avut activitate. Asociat si administrator este Andreea Catalina Dacau, care este angajat, ca şi consilier juridic, al firmei Top Design, controlată de deputatul liberal Costel Şoptică.

Asocierea dintre cele patru firme prevede că lucrările vor fi executate de toate societăţile, pe tronsoane de drumuri.

Valoarea contractului pe sezonul rece 2013- 2014 este de 8,1 milioane de lei

 

 

3 thoughts on “Firmă cu profil agricol înscrisă la licitaţia pentru deszăpezire. Vezi cu cine a venit în asociere!

  1. Bai canaliilor in frunte cu Turca nu va ajunge? Cornel’S Floor oricum se va numi o sa dati socoteala.Voi trimite DNA-ul pe voi.
    Patria-i poporul si nu tagma jefiuitorilor.Desza pezirea o fac drumarii si nu pocaitii sau turcanii!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *