Portariuc, amendat de judecători

Portariuc Ovidiu- primar BotosaniPrimarul municipiului Botoşani a fost amendat de magistraţii Judecătoriei Botoşani. Ovidiu Portariuc a primit sancţiunea într-un dosar de revendicare imobiliară pe motiv că nu a depus la instanţă un document necesar judecării cauzei.

Având în vedere lipsa relaţiilor solicitate de la Consiliul Local al municipiului Botoşani, necesare pentru soluţionarea cauzei, precum şi durata de soluţionare a  acestei cauze, în temeiul art. 108 indice 1 pct. 2 lit. „e” Cod procedură civilă, instanţa va dispune amendarea primarului PORTARIUC IULIAN – OVIDIU cu 500 lei„, a dispus instanţa.

Portariuc a făcut solicitare de reexaminare a amenzii, însă Judecătoria nu s-a pronunţat până în prezent.

Primăriei Botoşani i s.-au solicitat mai multe documente într-un dosar de revendicare imobiliară deschis de Ioan şi Tănţica Mihai- Pintilii.

5 thoughts on “Portariuc, amendat de judecători

  1. Să plătească din banii lui şi să fie adus de poliţie la următorul termen ca orice muritor de rând. Toţi suntem egali în faţa legii! Amenda este prea mică!!! Dacă nu trimite documentele nici la următorul termen să fie judecat pentru obstructionarea justiţiei şi să i se interzică accesul la funcţiile publice pe o anume perioadă!

  2. Bravo trebuie sa se termine cu favorurile si sa se incepa sa se faca dreptate este greu inpotriva unui sistem mafiot .
    trebuie sa ne unim inpreuna vom invige

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *