Andreea Aanei a părăsit Clubul Sportiv Botoşani

Andreea Aanei, premiară de directorul CS Botoşani, Andrei AmosClubul Sportiv (CS) Botoşani a renunţat la una dintre cele mai titrate sportive din ultimii ani ai clubului. Nemulţumit de viaţa extrasportivă a Andreei Aanei, antrenorul Constantin Urdaş a renunţat la serviciile halterofilei, sportiva transferându-se la Olimpia Bucureşti. „Am renunţat la ea pentru că a luat-o rău de tot pe un drum greşit. Eu i-am vrut binele. Ea a ignorat cerinţele mele, nu a luat seamă de ele motiv pentru care am luat decizia de a renunţa la ea şi de a o lăsa să meargă în altă parte. I-am spus la mine ca să facă ceva, să aibă performanţe adevărate trebuie disciplină. Dacă e vorba doar de nivel naţional şi nu de performanţă adevărată şi eu când spun performanţă adevărată mă refer la Europene, Mondiale şi Olimpiade, nu doar campionate naţionale, altele sunt cerinţele” a declarat Constantin Urdaş, antrenorul secţiei de haltere a CS Botoşani.

Acesta s-a arătat sceptic în privinţa şanselor ca fosta sa sportivă să progreseze la Olimpia Bucureşti şi să ajungă la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Antrenorul a dezvăluit că în schimbul sportivei CS Botoşani nu a încasat nici măcar grila de formare, deoarece clubul bucureştean a „ademenit-o” cu şcoala, promiţându-i că va asigura şcolarizarea şi că o va ţine în facultate, deşi Aanei nu are nici măcar BAC-ul luat.

Sursa: Monitorul de Botoşani

One thought on “Andreea Aanei a părăsit Clubul Sportiv Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *