Primarul Portariuc anunţă crearea a încă 100 de locuri de muncă în municipiul Botoşani

ovidiu portariuc 24 octO fabrică de confecţii din municipiul Botoşani îşi extinde activitatea, fiind create astfel încă 100 de noi locuri de muncă. Anunţul a fost făcut de primarul Ovidiu Portariuc, care a refuzat însă să dea numele acesteia.

Pregătim în perioada următoare o extindere a unei fabrici din domeniul privat. O fabrică de confecţii, care va face o extindere cu încă 100 locuri de muncă„, a spus primarul.

El a afirmat că numai în ultima perioadă s-au creat câteva sute de locuri de muncă în municipiul Botoşani prin derularea unor investiţii de  peste 200 miliarde lei, investiţii gestionate de Primăria Botoşani. Potrivit lui Portariuc, acest merit aparţine atât firmelor private cât şi municipalităţii.

Este un parteneriat între autorităţi şi firme. Noi încercăm să alocăm cea mai mare parte a fondului pe investiţii, nu pe consum, pentru a dezvolta firmele locale şi investiţiile pe plan local. De asemenea, încercăm să atragem şi parteneri tocmai pentru a genera venit în Botoşani„, a menţionat edilul municipiului Botoşani.

4 thoughts on “Primarul Portariuc anunţă crearea a încă 100 de locuri de muncă în municipiul Botoşani

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    este cumva patronul acelei firme? cum de are atata tupeu sa se laude cu locuri de munca pe care nu le-a creat el si nici n-a facut nimic ca sa aduca firma aia la Bt?

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Restul locurilor promise in campanie….se vor”face”pana la final de mandat oare?

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Mai trebuie dom’primar pana la numarul din campanie….in ritmul acesta de angajari…..va indepliniti promisiunea peste 150 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *