Proiect inedit al lui Portariuc: Vrea cursuri gratuite de înot pentru elevi la bazinele din parcul Cornişa

ovidiu portariuc la cornisaElevii din municipiul Botoşani ar putea beneficia de cursuri gratuite de înot. Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat, marţi, că intenţionează să introducă cursuri de înot pentru copii din învăţământul primar şi gimnazial. Proiectul va fi suspus şi atenţiei Consiliului Local. Cursurile de înot se vor face la bazinele de înot din zona de agrement Cornişa, investiţie care va fi finalizată la sfârşitul anului viitor.

Dorim să introducem cursuri de înot obligatorii pentru toţi elevii care vor face şcoala în municipiul Botoşani, pentru că este un sport complex, un sport care dezvoltă atât organismul cât şi tonusul elevului. Dorim ca elevii să se bucure, chiar şi cei care poate nu-şi permit financiar accesul la aceste bazine, să facă aceste cursuri de înot. Facem demersuri să introducem înotul disciplină sportivă obligatorie„, a menţionat Portariuc.

Acesta a spus că urmează să poarte o discuţie pe această temă şi cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a găsi o formulă pentru punerea în practică a acestei idei.

4 thoughts on “Proiect inedit al lui Portariuc: Vrea cursuri gratuite de înot pentru elevi la bazinele din parcul Cornişa

  1. Mai primar de 2 lei care esti cu sleata ta de soareci pe langa tine…nu vrei tu pana pui apa in bazine sa faceti voi pesedistii cursuri de sarit in cap?Nu uita ca asta nu e orasul lui tactu…si incearca chiar safaci ceva realist nu declaratii de astea populiste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *