Lucrările la zona de agrement Cornişa sunt în toi. Vezi ce s-a realizat şi ce va avea parcul! Foto

lucrari cornisa 5Parcul de agrement Cornişa începe să prindă contur, a anunţat, marţi, primarul Ovidiu Portariuc. El spune că lucrările la zona de agrement sunt în grafic. Până acum s-au turnat două platforme la terenurile de sport, din cele patru terenuri de tenis, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie turnate şi celelalte două. De asemenea, vestiarele sunt aproape finalizate ca şi structură, iar constructorul va intra pe lucrările de instalaţie şi arhitectură. Şi în zona de patinoar se lucrează la rezistenţă şi turnare de betoane.

La bazinele de înot săpătura este finalizată, urmând ca de săptămâna viitoare să se intre la săpăturile pentru fundaţie. Reprezentanţii firmei de construcţie au avansat şi un termen pentru finalizarea investiţiei: sfârşitul anului viitor.

Nu se va preda pe bucăţi, pentru că şantierul rămâne şantier până la final. Lucrările reintră în grafice şi totul decurge normal. Anul acesta se începe partea de fundaţie, bazinile propriu-zise urmând a fi realizate anul viitor. Parcul va avea şi un SPA şi un râu artificial. Râul artificial va veni exact în capătul terenului armatei, dar şi acela va fi programat pentru începutul anului viitor„, a spus Valentin Săvulescu, manager de proiect la firma Electroalfa.

Zona de agrement va avea bazine de înot acoperite, piscine pentru copii, piscină pentru adulţi, tobogane interioare, piscină olimpică exterioară, tobogane exterioare.

Potrivit acestuia, în jur de 100 de muncitori sunt angrenaţi la lucrările de construcţie. Acestea se vor derula implicit pe perioada iernii, pe zona de patinoar şi vestiare.

În pofida pesimismului unora, manifestat la început, iată că lucrările avansează într-un ritm destul de rapid„, a menţionat primarul Ovidiu Portariuc.

El spune că zona de agrement va fi unică în Moldova.

3 thoughts on “Lucrările la zona de agrement Cornişa sunt în toi. Vezi ce s-a realizat şi ce va avea parcul! Foto

  1. Nu mai vorbi ca si cum ar fi lucrarea ta, Portariuc!
    Tu urmareste ca lucrarea sa fie executata la timp si de buna calitate!
    Atat ai de facut!

  2. Cand pe vremea PDL-ului se construiau sali de sport la tara, opozitia urla ca la ce trebuie la tara sali de sport, sa se dea acei bani la pensionari etc., desi acele sali s-au facut cu fonduri europene si au fost la jumatate din pretul salilor de sport construite pe timpul lui Nastase.
    Deci la tara nu trebuia construit nimic, cei de acolo sa ramana prosti, sa voteze cu cine le da o galeata si-i prosteste cu promisiuni.
    Acum cand se investeste la Cornisa, si tot criza este, nu se mai spune ca e ceva inutil si mai bine am da banii la pensionari.
    Nu vreau sa spun ca e ceva rau ca se construieste acel parc, dar de ce unii au doua masuri: una in opozitie si alta opusa cans sunt la la conducere!? Raspunsul este simplu: sunt niste c.urve de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *