Divergenţe între Alfa Land şi un chiriaş, pe tema cheltuielilor de întreţinere a unei vile

Villa Forma in Alfa Land BotosaniSumele ce reprezintă cheltuielile comune de administrare a unei vile din Alfa Land au ajuns să fie obiectul mai multor dosare aflate pe rolul instanţelor botoşănene.

Părţile procesului sunt două societăţi, Alfa Land, firmă ce administrează complexul rezidenţial cu acelaşi nume şi Forma SA, societate ce a cumpărat o casă, în valoare de 535.000 de lei, în cartierul de lux.

Locuinţa de pe Aleea Doi Brazi a fost cumpărată pentru a fi folosită de proprietarii fostei fabrici din Botoşani, însă până acum nu a fost locuită.

Litigiul a fost pornit de societatea Alfa Land care a reclamat neplata unor cheltuieli de administrare în cuantum de 30.000 de lei, din care jumătate erau debit restant şi jumătate penalităţi. După ani de procese, cu executări silite demarate şi anulate, judecătorii au redus suma la o valoare de 11.000 de lei.

Reprezentanţii societăţii Alfa Land susţin că prin actele încheiate, cumpărătorul s-a obligat la plata lunară a unor cheltuieli comune, în cunatum de aproximativ 350 de lei pe lună. Cum aceşti bani nu au fost plătiţi, s-a trecut la executare silită.

De cealaltă parte, reprezentantul Forma SA, Raju Kashyap, spune că nu au primit lunar facturile şi mai mult decât atât, când li s-au prezentat, nu se specifica ce servicii s-au prestat, ci făceau trimitere la actele semnate.

Dosarele sunt pe rolul Judecătoriei Botoşani, în rejudecare după ce au trecut şi pe la Tribunalul Botoşani.

One thought on “Divergenţe între Alfa Land şi un chiriaş, pe tema cheltuielilor de întreţinere a unei vile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *