Operatorul de apă şi-a redus profitul

sediu Nova apaserv (1)Nova Apaserv şi-a redus profitul în primul semestru al acestui an, în ciuda anunţurilor făcute de conducerea operatorului privind eficientizarea activităţii.

Datele din bilanţul firmei arată că în primele şase luni ale anului societatea a realizat o cifră de afaceri de 14 milioane de lei şi un profit de doar 115.500 de lei.

Profitul este mai mic faţă de cel obţinut în aceeaşi perioadă a anului trecut de societatea din subordinea Consiliului Judeţean, respectiv 244.926 de lei. Îna acelaşi timp cifra de afaceri a rămas aproape constantă.

Operatorul se confruntă, cu problema datoriilor la bugetul statului. Debitul la fisca a ajuns la peste şase milioane de lei.

Directorul general, Gabriel Cârlan, a menţionat că nu este îngrijorător scăderea profitului, societatea fiind pe o linie bună.

” Sunt chestiuni contabile. Noi în acest an am făcut corecţiile la facturile de la apartamente şi aici s-ar fi putut influenţa cifrele. Din luna februarie a anului viitor vom factura la un preţ indexat şi sperăm să fie mai bine”, a afirmat Gabriel Cârlan.

Societatea se află în plin proces de restructurare, proces ce priveşte disponibilizări de personal şi externalizări de servicii.

One thought on “Operatorul de apă şi-a redus profitul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *