Cel mai bine plătit medic de familie botoşănean este din mediul rural. Vezi cât ia!

medic familieCel mai bine plătit medic de familie botoşănean ridică aproape lunar venituri de 23.000 lei. Medicul profesează la un cabinet din mediul rural şi are peste 3000 de asiguraţi pe listă. El primeşte 4000 de lei pe munca depusă la centrul de permanenţă plus alţi 19.000 lei pe serviciile pe care le realizează la cabinetul său. Acesta este urmat îndeaproape de un alt medic, tot din mediul rural, care are venituri de 22.000 lei, 18.000 lei din serviciile făcute la cabinet şi 4000 lei la centrul de permanenţă.

La polul opus se situează un medic de familie care primeşte lunar în jur de 4000 lei pe contractul cu Casa, la care se adaugă încă 2000 lei pentru activitatea din centrele de permanenţă. Medicul are în jur de 800 de asiguraţi pe lisă.

Din venitul obţinut pe cabinet medicul trebuie să plătească asistentul, dările la stat pentru el, consumabile, dar şi utilităţile.

2 thoughts on “Cel mai bine plătit medic de familie botoşănean este din mediul rural. Vezi cât ia!

  1. Acesti medici sa puna mina sa faca si treaba ca primesc bani cu traista
    mai lasatine cu medicina de familie ca sunt niste incompetenti , nu au nicio treaba cu medicina .
    Imi pare rau dar asta e adevarul .

  2. Domnule presedinte al CAS nu le mai dati bani cu nemiluita , ca fac raportari din pix pentru care iau sute de milioane . Acum este domeniul unde se cistiga cel mai bine furind bani cu pixul .
    Li s-au mai facu si centre de permanenta care de fapt lumea nici nu a auzit de ele , dar ele functioneaza si medicii de familie iau bani la greu .
    Ce spuneti de asta ? S-au infiintat centre dupa placul tuturor .
    Rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *