Florin Ţurcanu şi-a luat şi nevasta la Londra

Roxana AnuscaPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi-a luat şi soţia în vizita pe care a făcut-o, săptămâna trecută, la Londra. Chiar dacă nu a avut nicio treabă cu delegaţia Consiliului Judeţean, care s-a deplasat la Londra pentru a semna un contract de împrumut BERD, preşedintele CJ consideră că era normal să o ia în această călătorie şi pe soţia sa. Roxana Anuşcă Ţurcanu şi-a plătit singură biletul de avion şi cheltuielile.

Era normal să o iau. Şi-a plătit biletul. Are factură, chitanţă. Nu am cum să plătesc eu, de la CJ, biletul lui X sau Y. CJ a plătit biletului lui Sorescu, Judele. Nu are voie CJ să plătească biletul altuia„, a spus Ţurcanu.

El a afirmat că în timpul liber a vizitat toate obiectivele importante din Londra.

Am vizitat ce se putea vizita. Am văzut multă libertate, multă lume relaxată. Nu am văzut poliţişti, aşa cum sunt la noi. Am auzit o singură ambulanţă în cele două-trei zile cât am umblat”, a menţionat şeful CJ.

Seful CJ a fost însoţit la Londra de vicepreşedintele Gheorghe Sorescu, administratorul judeţului Radu Judele, secretarul Marcel Bejinariu, directorul economic Magda Didii, directorul Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, şi directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Sorin Clim.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu şi-a luat şi nevasta la Londra

  1. hapcai ca acesti demnitari care ne conduc n am vazut(ne am luat teapa!!)!
    Lipseste din echipa bunica , matusa , nepotul,etc{!!!!) din super echipa!
    Pe ciolan nu alta!
    Daca i intrebi ce au facut pentru botosaneni, va spun sincer (shopping) (vezi vizita de la Bruxelles?!).
    Slabi ,slabi si nesimtiti din cale!
    Ne facem de tot cacatul!!
    Randament spre zero!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *