Garajele din Botoşani, răscolite de poliţiştii locali. Vezi ce au găsit!

garajPeste 100 de garaje din mai multe zone ale municipiului Botoşani au fost verificate de poliţiştii locali. Controlul s-a desfăşurat pe străzile Ocolitor Pacea-Sucevei, Mihail Kogălniceanu, George Enescu, şi a urmărit identificarea proprietarilor garajelor, existenţa autorizaţiei de construire, respectarea suprafeţelor de teren ocupate şi existenţa contractelor de concesiune pentru suprafaţa ocupată. Din cele 103 garaje verificate, la 43 s-a constatat că suprafaţa construită este mai mare decât cea declarată, la un garaj a fost schimbată destinaţia în locuinţă, iar un altul a fost ridicat fără autorizaţie.

De asemenea, la 59 de garaje s-a constatat că suprafaţa construită este egală cu cea din contractul de concesiune. Potrivit Poliţiei Locale, în timpul controlului s-au prezentat 27 de proprietari care au încheiat acte adiţionale pentru diferenţele ocupate în plus.

One thought on “Garajele din Botoşani, răscolite de poliţiştii locali. Vezi ce au găsit!

  1. Daca nu le-au dat si amenda celor cu diferente, degeaba s-au mai apucat de controale. Asa imi fac si eu o extindere la garaj si cand ma prinde politia locala fac un act aditional si totul e in regula, dar eu am beneficiat pana atunci de spatiu si nu mai pun la socoteala ca poate scap cu totul de control si nu mai platesc nimic. E tare bine sa traiesti in Romanica (bine ca nu au parcat neregulamentar ca atunci dadeau amenzi comunitarii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *