Slujbă cu scandal la Biserica din Copălău. Biserica, păzită de jandarmi şi poliţişti. Foto!

biserica copalau cu jandarmiEnoriaşii parohiei din Copălău au pus lacăt pe biserică şi nu l-au mai lăsat pe preot să oficieze slujba. Ei sunt nemulţumiţi de prestaţiile preotului, ieşit la pensie pe 1 noiembrie. Potrivit enoriaşilor, preotul a strâns bani din sat de mai bine de 15 ani, însă nu a făcut investiţii în biserică. Ei i-au cerut să plece din biserică definitiv, pentru a lăsa locul unui alt preot.

„Uitaţi-vă cum arată biserica şi casa parohială! Sunt în paragină. WC-ul din curtea bisericii nu are uşă, iar un angajat al biusericii se pişă pe la colţul bisericii”, a spus una dintre femeile din parohie.

Strânge bani de la toată lumea şi nu face nimic. Ia bani mulţi la înmormântare şi ce-a făcut cu banii strânşi?”, a reacţionat altă enoriaşă.

Duminică dimineaţă, preotul a vrut să oficieze slujba, însă nu a putut intra în biserică, el găsind lacătul pus la uşă. Mihai Răileanu a cerut sprijinul enoriaşilor care se aflau în curtea bisericii. Unul dintre aceştia a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns jandarmi şi poliţişti care au spart lacătul bisericii.

Acest lucru nu a făcut decât să încingă spiritele şi mai tare în tabără adversă.

Oamenii legii au fost nevoiţi să asigure ordinea în timpul slujbei.

One thought on “Slujbă cu scandal la Biserica din Copălău. Biserica, păzită de jandarmi şi poliţişti. Foto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *