Ghiorghita i-a intins nervii la maxim, in sedinta de Consiliu Local, consilierului Tereza Nica

tereza nica si vazdoagaPresedinta organizatie municipale de femei a PSD, Tereza Nica, care este si consilier local, suparata pe colegii din PDL ca lungesc fara motiv sedintele de Consiliu Local. Ea i-a criticat pe consilierii Lidia Bucsinescu si Florin Ghiorghita si spune ca dupa ei sedinta de joi ar fi tinut pana la ora 20,00.

Am avut o sedinta de Consiliu Local prezidata de doamna Bucsinescu, care a avut o relevatie. Dupa ea trebuia sa stam pana la 8 la Primarie. As intreba colegii de la PDL, ce rol are Bucsinescu in CL. De fiecare data ea voteaza impotriva sau se abtine, rareori voteaza. Colegii ei nu fac asa”, a spus Tereza Nica.

Consilierul PSD sustine insa ca Florin Ghiorghita a fost cel care le-a intins nervii la maxim.

A vorbit doua ore. Domnul consilier are experienta de 12 ani din administratie iar multe lucruri nu le intelege.  Suntem anuntati cu 4-5 zile inainte sa studiem dpsare. Daca nu intelege o problema, are timp sa meearga la primarie si sa o lamureasca. Sa nu ne tina 2-3 ore in sedinta de CL .  Mai aveam un pic si dormeam acolo. Unii mai au si de muncit. Vin din mediul privat. Tot timpul are ceva de spus. Vorbeste o jumatare de ora -o ora de un proiect de hotarare, dupa care il voteaza. Nu stiu care este logica”, a mai spus Tereza Nica.

One thought on “Ghiorghita i-a intins nervii la maxim, in sedinta de Consiliu Local, consilierului Tereza Nica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *