Municipalitatea studiază varianta înlocuirii tramvaielor cu autobuze electrice

tramvaie Executivul Primăriei Botoşani studiază varianta înlocuirii tramvaielor cu mijloace de transport electrice. Primarul Ovidiu Portariuc recunoaşte că municipiul Botoşani are  acum un transport public similar celui de la Râşcani sau Bălţi şi că acesta trebuie îmbunătăţit. El a declarat că viceprimarul Cosmin Andrei se află la o conferinţă legat de transportul electric, la Timişoara, şi va afla mai multe detalii cu privire la acest aspect.

Asta este viitorul şi trebuie să vedem, pe baza studiilor pe care le avem în prezent realizate de Primăria Botoşani pentru transport electric, dacă putem adapta şi trece uşor către transportul electric pe autobuze”, a spus primarul.

Declaraţia a fost făcută după ce fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a declarat că în ultimii ani nu a văzut nicio îmbunătăţire a activităţii de transport public.

Am văzut nişte declaraţii că a fost mai greu decât s-a aşteptat directorul. Poate unii se gândeau că vin la dormit şi nu la treabă. Numărul contractelor a scăzut, numărul călătorilor a scăzut destul de mult şi, în consecinţă, şi veniturile societăţii. Întrebarea este, dacă există o strategie de transport, o fuziune sau asociere între firma de transport public local şi o societate privată, o preluare„, a spus Ghiorghiţă.

6 thoughts on “Municipalitatea studiază varianta înlocuirii tramvaielor cu autobuze electrice

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    autobuze electrice … of, of, multe aberatii. avem macar o singura statie de alimentare pentru mijloace de transport electrice? cat costa un autobuz electric ? dar cat ar costa mai multe mijloace de transport ? de unde are municipiul botosani acesti bani ? care oras mare din tara are transport in comun electric ? iar la final, de ce oare ce visam noaptea dam a doua zi la presa, fara sa avem simtul ridicolului?
    ooo, sustinatori pesedisti, ca cei liberali s-au lamurit, nu va aruncati sa injurati, ideea in sine este buna, dar realitatea este ca botosaniul nu-si permite. si atunci, de ce vorbeste fratica primarul fara sa gandeasca ?

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sa se asocieze cu jafurile de la ,,Microbuzul „.
    Prietenii stiu de ce.

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Nostalicul Georghita la dubele lui Balan…. Multe planuri isi facuse cei doi!!

  4. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Nu aveti bani sa curatati sau sa vopsiti tramvaiele second hand luate din RDG daramite sa dati 500.000 euroi pe un autobuz . Sau va ganditi ca asta nu va trebui curatat! Vorbiti de R Moldova dar in San Francesco tramvaiul cu cablu are 140 ani si e OK. Problema este la alesii si angajatii primariei sau ai statului in general , care doar cer uitand sa si dea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *