Directori de şcoli acuzaţi că sunt stăpâni peste unităţile pe care le conduc

Eugen Turcanu lidia bucsinescuConsilierul local Eugen Ţurcanu acuză unii directori de şcoli că sunt stăpâni peste instituţiile pe care le conduc. Acesta a criticat în şedinţa de Consiliu Local faptul că nu este chemat la şedinţele consiliilor de administraţie în şcolile de unde face parte şi că în multe unităţi din municipiu se iau decizii peste Consiliul Local.

Este un mod abuziv al  directorilor acestor unităţi şcolare care consideră că sunt stăpâni peste aceste unităţi. Repet celor care se cred că sunt pline cimitirele de oameni de neînlocuit, că ar trebui să se ţină cont de deciziile noastre„, a spus Ţurcanu.

Consilierul local a spus că face parte din CA la şcolile 17, 6, 2, Gradinita 22 si la Liceul Petru Rareş şi că numai la Şcoala 2 este chemat să participe la astfel de şedinţe, în timp ce la Liceul Agricol a fost chemat doar o singură dată pe an.

Am constatat că sunt chemat foarte rar, în afară de Şcoala 2. Poate că ar trebui să ştie cetăţenii municipiului Botoşani, părinţii, că multe decizii se iau peste CL şi nu se ţine cont de părerea noastră„, a completat consilierul local.

4 thoughts on “Directori de şcoli acuzaţi că sunt stăpâni peste unităţile pe care le conduc

  1. Aceasta problema e generala în sistemul numit „ÎNVĂȚĂMÂNT”.
    Ne este rușine sa spunem cine e director. Îndreptați-vă ochii spre și spre școala Văculești unde „organul” face legea…
    Acești oameni puși în funcție peste noapte doar pentru ca „asa au vrut ei” conduc oameni cu studii făcute le vremea lor nu la „gaura cheii”, oameni care și-au ros coatele învățând.
    ORGANIZAȚI CONCURS PENTRU OCUPAREA ACESTOR POSTURI ȘI MAI LĂSAȚI POLITICUL DEOPARTE!!!!!!!!!
    La aceasta scoală și nu numai, povestea numirii directorului e cu cântec.

  2. Aşa se întâmpla când se amestecă politicul prea mult! Noii directori sunt numiţi probabil de actuala putere iar tu ca reprezentant al vechii puteri (ciuma portocalie) nu mai eşti invitat la şcoli şi gradinite să te ghiftuiesti ca porcul şi să ieşi încărcat de plocoane . Ce efemere sunt mrejele şi savoarea PUTERII! Şi ce hotărâri măreţe ai putea lua TU pentru educatoarea cu 30de copii în clasă care- i plâng şi se scăpa pe ei până apucă biata educatoare să-i ducă la WC? Luaţi mâinile de pe învăţământ că l-aţi distrus aproape în întregime! Sunt destui consilieri care nu ştiu să scrie sau să se exprime corect ,aşa ca nu au ce dirija ei prin şcoli şi grădiniţe! Cel mult să meargă pentru cursuri de alfabetizare înainte de a candida la funcţii politice. Nu mă refer la toţi consilierii…..

  3. Draga „un prieten”..de ce il inviti pe d-l Turcanu la Vaculesti ca doar „organul” si asa zisa directoare sunt pritenii domniei sale? Eeeeee….nu stai bine cu informatia..chemi lupul sa pazeasca oile….Scuze tonul usor ironic….dar intr-o lume a incompetentei cum ai vrea sa fie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *