Senatorul Doina Federovici, cetăţean de onoare al comunei Coşula

Doina Federovici, cetatean de onoare la CotuscaSenatorul PSD Doina Federovici a primit, joi, titlul de cetăţean de onoare al comunei Coşula, în baza unei hotărâri a Consiliului Local.
Distincţia a fost înmânată de primarul Mircia Acatrinei în cadrul unei şedinţe festive a Consiliului Local, prilejuită de împlinirea a zece ani de la reînfiinţarea comunei.
Acelaşi titlu l-a primit şi fostul deputat, actualmente director al Cancelariei prefectului, Viorica Afrăsînei.
S-a initiat acordarea celei mai inalte distinctii doamnelor Viorica Afrasinei si Doina Elena Federovici pentru merite deosebite in ceea ce priveste reinfiintarea comunei Cosula si pentru sustinerea eforturilor de dezvoltare economica, sociala si culturala”, se arată în expunerea de motive.
Prilejul acordarii titlului de <Cetatean de Onoare> al comunei Cosula, al localitatii mele natale, ma onoreaza si ma obliga sa raspund in continuare exigentelor acestui omagiu ce mi-l aduceti prin conferirea celui mai inalt titlu pe care il poate acorda un Consiliu Local. Lasand haina oficiala deoparte, ma adresez celor de acasa: dascalilor, prietenilor, celor cu care am copilarit, celor cu care am impartit si bucurii si necazuri – marii familii a cosulenilor” a declarat senatorul Doina Federovici.

One thought on “Senatorul Doina Federovici, cetăţean de onoare al comunei Coşula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *