Sfidător! Edilul care repară Primăria pe bucăţi, pentru a nu face licitaţie

primarie flamanzi (1)Societatea de construcţii care a cunoscut o ascensiune fulminantă prin obţinerea mai multor contracte de la primari membri ai PNL a dat lovitura şi la Primăria Flămânzi.

Firma Cornell’s Floor SRL a semnat, în ultimul an, de la instalarea în funcţie a primarului Dan Oloeriu, nu mai puţin de şapte contracte directe.

Contractele au fost divizate, astfel încât să nu fie organizată licitaţie publică. Astfel, sediul Primăriei a fost reparat în trei etape, parter, etaj şi mansardă, tocmai pentru a evita o lucrare amplă, care trebuie a fi atribuită printr-o licitaţie publică.

ceremonie investire primar flamanzi, dan oloeriuPrimarul oraşului susţine că nu a găsit o firmă mai bună pentru aceste lucrări, deşi a mai avut şi alte oferte. Mai mult, edilul menţionează că reprezentanţii Cornell′s Floor SRL  au avut bunăvoinţa să aştepte banii pentru lucrările făcute chiar şi doi ani.

” Toate procedurile făcute au respectat normele legale. Cine mai lucrează în ziua de azi şi te aşteaptă cu banii? Noi nu am făcut licitaţie publică pentru toate lucrările la Primărie pentru că nu aveam toţi banii pentru proiect”, a declarat edilul.

Potrivit datelor furnizate de instituţie, societatea de construcţii a încheiat în luna septembrie 2012 un contract în valoare de 66.176 de lei pentru lucrări de igienizare şi reparaţie la etajul I al sediului instituţiei.

În aceeaşi lună, încheie un nou contract, în valoare de 51.500 de lei pentru furnizarea unor produse de balastieră.

În data de 8 iulie a acestui an a încheiat un al treilea contract în valoare de 5.466 de lei pentru servici de reparaţii ale biroului SPCLEP, iar în aceeaşi zi este încheiat un alt contract pentru reparaţii la mansarda Primăriei, în valoare de 7.687 de lei.

Tot în luna iulie, primeşte un nou contrcat cu încredinţare directă pentru reparaţii la parterul instituţiei, valoarea lucrărilor fiind de 64.179 de lei.

În luna august este încheiat un nou document pentru lucrării de reparaţii la Centrul de Permanenţă, în valoare de 29.413 de lei.

O lună mai târziu instituţia încheie un alt acord pentru furnizare mobilier, contract în valoare de 76.250 de lei.

2 thoughts on “Sfidător! Edilul care repară Primăria pe bucăţi, pentru a nu face licitaţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *