Viceprimarul Lupaşcu cere înlocuirea agenţilor de pază din Centrul Vechi cu poliţişti locali

sedinta cl oct 2Un nou scandal in Consiliul Local de la firma de paza care are contract cu Primaria Botosani. Viceprimarul Cătălina Lupaşcu a cerut primarului ca agenţii de pază de la firma privată să fie înlocuiţi în Centrul Vechi cu poliţişti locali. Aceasta consideră că agenţii de la Forţa Rapidă nu îşi fac treaba aşa cum trebuie şi , spune ea, în Centrul Vechi este o mizerie de nedescris. Mai mult, viceprimarul susţine că a cerut agenţilor să ia atitudine în acest caz, iar ei i-au vorbit urât.

„Eu nu-mi permit să reproduc discuţia pe care am avut-o cu ei, nici măcar între patru ochi cu dv.”, a spus Cătălina Lupaşcu.

Şi consilierul local Florin Ghiorghiţă a criticat activitatea acestora. El a solicitat Executivului Primăriei să prezinte contractual cu firma de paza, obiectivele si atributiile acesteia.

Solicitările consilierilor au venit după ce primarul Ovidiu Portariuc a declarat că activitatea firmei s-a îmbunătăţit în ultima perioadă.

Vreau să vă spun că în urmă cu trei zile am fost în Parcul Mihai Eminescu, unde am verificat situaţia lucrărilor la reabilitarea parcului şi m-am întâlnit cu un bătrân care mi-a spus <domnule, ma bucur ca sunt oamenii acestia in parc, inainte nu erau si imi era teama sa las copii in parc>. Exista un sentiment de siguranta. S-ar putea ca doi-trei sa aiba o anumita perceptie in ochii nostri. Nu sunt toti la fel” a spus primarul.

 

2 thoughts on “Viceprimarul Lupaşcu cere înlocuirea agenţilor de pază din Centrul Vechi cu poliţişti locali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *