Vezi ce vrea să facă Portariuc în Piaţa Revoluţiei!

Primaria BotosaniPrimarul Ovidiu Portariuc vrea să modifice în totalitate Piaţa Revoluţiei. Acesta a declarat joi, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, că există în discuţie un proiect de redefinire a zonei centrale a Botosaniului, iar una din iniţiative vizează redefinirea Pieţei Revoluţiei.

El spune că la Piaţa Revoluţiei va fi realizată o parcare subterană, iar spaţiul verde existent va dispărea.

Vrem să redăm această Piaţă a Revoluţiei, care în acest moment nu este folosită la potenţialul propriu, prin realizarea unei parcări subterane. Dorim să fie o piaţă publică, la fel cum găsim în oricare alt oraş modern, prin tot ceea ce înseamnă mutarea spaţiului verde existent în prezent, care blochează atât vizibilitatea cât şi accesul în această piaţă”, a spus Portariuc.

Ideea a stârnit reacţii negative din partea consilierilor locali. Florin Ghiorghiţă i-a cerut primarului să nu distrugă Piaţa Revoluţiei de acum pentru o parcare subterană. El a precizat că proiectul este unul mai vechi, al fostului primar Florin Egner.

Vă rog insistent să nu-l adoptaţi, pentru că este un proiect foarte prost şi distruge o Piaţă a Revoluţiei frumoasă, unică poate în România, cu plantele care sunt, cu magnoliile care sunt, pentru a face o parcare publică unde vor sta maşini abandonate şi probabil şi căţei printre acele maşini”, a spus Ghiorghiţă.

One thought on “Vezi ce vrea să facă Portariuc în Piaţa Revoluţiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *