Scandal ca la uşa cortului între doi consilieri locali. Vezi motivul disputei şi ce şi-au spus!

CLProtagonistii circului de joi din Consiliul Local au fost consilierii Mihai Tincu si Florin Ghiorghita. Consilierul PSD i-a reprosat lui Florin Ghiorghita ca a avut prea multe intervenţii in cadrul sedintei de Consiliu Local si ca dupa ce a vorbit 50 de minute a cerut lamuriri suplimentare de la compartimentele de specialitate pe marginea proiectului vizând rectificarea bugetului local, facand astfel ca sedinta sa se prelungeasca pentru niste lucruri care, spune el, putea sa le afle la şedinţa de comisiei de buget. Un alt consilier a intervenit si a spus ca graba consilierului Tincu se explica prin faptul ca este ziua sa de nastere si doreste sa plece la petrecere. Revoltat, Florin Ghiorghita i-a spus ca a solicitat niste puncte de vedere la care are tot dreptul.

Eu i-am adresat niste intrebari si nu cred ca domnul Tincu ar trebui sa se inflameze atat de tare”, a spus Ghiorghita.

Plateste apa si curentul si dupa aia sa vorbesti. Sa veniti la comisii, dupa aia sa comentati”, i-a replicat Tincu.

Va grabiti?”, i-a mai spus Ghiorghita, care i-a reprosat consilierului PSD ca nu le vorbeste salariatilor de la Rapsodia Conf.

Mihai Tincu i-a spus ca nu se grabeste si l-a catalogat pe Florin Ghiorghiţă drept „Guru Ghiorghiţă”

2 thoughts on “Scandal ca la uşa cortului între doi consilieri locali. Vezi motivul disputei şi ce şi-au spus!

  1. Mai Gheorghita!Cum sa nu dai dreptate d-lui cons. principal al d-lui ex. primar.Se poate supara si nu o sa-l mai puna nici la cintarit recoltele bio de la Vlasinesti.Te rog sa te abtii,ca se poate supara si daca demisioneaza din organ!Ce se face alegatorul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *