Consilier local: În apropierea mai multor şcoli se vând pliculeţe cu etnobotanice elevilor

Eugen Turcanu lidia bucsinescuUn consilier local sustine ca in apropierea mai multor licee din municipiul Botosani se vand pliculete cu etnobotanice. Eugen Turcanu a afirmat ca pe langa unele unitati de invatamant din municipiul Botosani functioneaza adevarate bombe, unde se comercializeaza etnobotanice elevilor. El a dat exemplul unui punct comercial care functioneaza vizavi de Colegiul „Mihai Eminescu”, insa a spus ca acelasi lucru se intampla si in zona Colegiului „A.T.Laurian”, in zona Bucovina sau in zona Liceului Textil. El spera ca organele competente sa se autosesizeze in acest caz.

Sunt niste bombe care vand pliculete cu etobotanice. Cer public sa se intervina pentru aceste aspecte, sa incercam sa stopam consumul de etnobotanice in randul copiilor„, a spus Turcanu.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a raspuns ca daca detine astfel de informatii, sa sesizeze Politia municipala.

Ati afirmat cu certitudine ca cunoasteti zonele unde se comercializeaza anumite substante. Vreau sa va spun ca avem un acord de colaborare cu Politia municipala, avand in vedere evenimetele care au avut loc. Mergeti la Politia municipala si depuneti o sesizare,  iar daca nu se actioneaza atunci este o problema„, i-a spus Portariuc.

2 thoughts on “Consilier local: În apropierea mai multor şcoli se vând pliculeţe cu etnobotanice elevilor

  1. Politia Comunitara stie si ea despre aceste puncte,cum multe mai stie si este in subordinea Primariei.Poate primarul,ia legatura cu ei si sa lase Pol.Mun.pt.treburi politienesti.Este mai corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *