Adjunctul Politiei Locale, acuzat ca foloseste masina institutiei ca sa care materiale de constructii pentru casa pe care si-o face

politia localaAdjunctul Politiei Locale, acuzat ca foloseste masina de serviciu in interes personal. Acuzele vin din partea consilierului local Florin Ghiorghita, care a declarata, in cadrul sedintei de Consiliu Local, ca Ioan Pomarleanu transporta cu masina Politiei Locale materiale de constructie pentru casa care si-o ridica la Stancesti. Problema respectiva a fost ridicata in cadrul sedintei de Consiliu Local de joi, Ghiorghita cerandu-i un punct de vedere sefului Politiei Locale, Ioan Onutu.

Vreau sa va aduc la cunostina ca directorul dv adjunct, domnul Pomarleanu, foloseste masina institutiei ba la Dedeman, ba la Stancesti, ba in alte parti. Si in perioada cand era in concediu cu masina institutiei carand material pentru casa pe care si-o face la Stancesti. As vrea sa fiti mai atent si sa atrageti atentia acestor oameni care folosesc masina institutiei in interes personal, benzina institutiei pentru rezolvarea problemelor personale”, a spus Ghiorghita.

Ioan Onutu nu i-a raspuns la interpelare, insa a declarat ca urmeaza sa faca o verificare in acest sens. El a mai spus ca Pomarleanu nu este adjunctul sau, ci sef serviciu.

2 thoughts on “Adjunctul Politiei Locale, acuzat ca foloseste masina institutiei ca sa care materiale de constructii pentru casa pe care si-o face

  1. DAR GHIORGHITA DE CE NU SPUNE DESPRE ABUZURILE COMISE DE EL IN PERIOADA PORTOCALIE,VEZI APA CONSUMATA?ENERGIA ELECTRICA?PAMANTUL?GARAJUL?SERVICIILE FUNERARE DIN POARTA CIMITIRULUI PACEA??SI CATE OR MAI FI??BINE CA VEDE GUNOIUL DIN OCHI ALTORA??CE INSEAMNA SA FIE ASAN???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *