Florin Ghiorghita cere explicatii in Consilul Local privind deplasarile vicelui Cosmin Andrei

florin ghiorghitaFostul viceprimar Florin Ghiorghita a solicitat, joi, in sedinta de Consiliu Local un raport cu deplasarile facute in ultima perioada de viceprimarul Cosmin Andrei. Acesta si-a exprimat nemultumirea ca viceprimarului i-au fost date mai multe atributiuni in ultima perioada, insa nu se vad si rezultatele.

Vreau sa se fac un raport cu deplasarile domnului Cosmin Andrei. Unde merge, cand merge. Este membru in Consiliu Local, pe banii cui merge si sa nu vedem tot felul de balbe. I-ati trasat atributiuni, iar acum nu il mai vedem, eventual cand mai iese la o poza cu dv (nr. Ovidiu Portariuc) la vreun caine. Doresc un raport, unde s-a deplasat si cine a suportat costurile„, a spus Ghiorghita.

Viceprimarul Cosmin Andrei a fost timp de o saptamana la cursuri de perfectionare la Bucuresti, iar la sedinta de CL de joi a fost absent.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a raspuns ca viceprimarul este prezent la o conferinta la Timisoara.

Domnul viceprimar isi realizeaza atributiile care i-au fost delegate. Este la o conferinta la Timisoara legat de transportul public.Se prezinta conceptul unui transport electric, iar noi suntem interesati de acest lucru„, a spus Portariuc.

3 thoughts on “Florin Ghiorghita cere explicatii in Consilul Local privind deplasarile vicelui Cosmin Andrei

  1. EVENTUAL DOMNULUI VICE COSMIN ANDREI AR TREBUI SA I SE DEA O LOPATA, UN TARNACOP, SA FIE OBLIGAT SA SAPE CEL PUTIN 10 METRI DE SANT IN FIECARE ZI,DACA REALIZEAZA DOAR 9 M SA FIE ASPRU PENALIZAT….E PATETIC NEA GHIORGHITA… PAI IN MANDATUL DOMNIEI SALE REUSEA SA STEA TOT TIMPUL IN PRIMARIE …DAR ASTA DOAR PENTRU CA PENTRU EL PRIMARIA ERA PROPRIA AFACERE

    ADMINISTRATIA PUBLICA SE FACE SI PRIN REALIZAREA DE NOI CONTACTE, PRINTR O INFORMARE CONTINUA, PRIN CREAREA DE NOI CONJUNCTURI DE PROMOVARE A ORASULUI…ACESTE VIZITE DE LUCRU ALE VICE PRIMARULUI SUNT PERFECT NORMALE…

  2. Fratilor,nu-l lasati numai pe D-l Gheorghita sa se lupte singur in Cons.Local!Sustineti-l ca are dreptate de cele mai multe ori.Ca doar v-am ales.Reprezentati-ne cu capul sus,ca o sa mai aveti nevoie de noi si atunci sa nu fie prea tirziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *